Airco laten plaatsen?

  • Single-split airconditioning
  • Multi-split airconditioning
  • VRF airco
Bij aircosystemen wordt onderscheid gemaakt tussen single-split airconditioning en multi-split airconditioning. Het multi-split aircosysteem werkt in principe hetzelfde als split airconditioning, alleen kunnen er meerdere, maximaal zes, binnen-units op aangesloten worden. Indien er nog meer ruimtes gelijktijdig moeten worden verwarmt en/of gekoeld, kiest u voor een VRF-systeem.

Hieronder vindt u een greep uit onze klimaatoplossingen. Er zijn er nog meer, dus neemt u contact met ons op als u nadere informatie wenst te ontvangen.
Airco laten plaatsen

Wandmodel airco laten plaatsen

Een wandmodel airconditioning systeem is bij uitstek geschikt voor het koelen en verwarmen van kleinere ruimtes. Het wandmodel is compact en staat bekend om de energiezuinige en stille werking. Dit soort airco wordt vlak onder het plafond, tegen de muur geplaatst en is te bedienen met behulp van een afstandsbediening of een vast bedieningspaneel.

Vaak toegepast: thuis, kantoor, school / bso, vakantiewoning

Vloermodel airco laten plaatsen

Een vloermodel airconditioning systeem is, net als een wandmodel, uiterst geschikt voor het koelen en verwarmen van kleinere ruimtes. Ook dit model is energiezuinig en geluidsarm. Het vloermodel wordt vanwege zijn uiterlijk vaak ingezet als vervanger van de klassieke radiator. Dit soort airco wordt daarom vaak tegen de muur, net boven de vloer, geplaatst en is te bedienen met behulp van een afstandsbediening of een vast bedieningspaneel.

Vaak toegepast: thuis, kantoor, school / bso, vakantiewoning

Cassette / plafond airco

Dit type airconditioning is vrij breed inzetbaar, in kleine of grote ruimtes. De binnen units kunnen worden geïntegreerd in een systeemplafond, waardoor de binnen-unit netjes kan worden weggewerkt, evenals de koelleidingen en kabels. Dit systeem is geluidsarm en de luchtverdeling is vanaf het plafond optimaal.

Vaak toegepast: kantoor, sportcentrum, winkel, hotel, industrie

Satelliet / kanaal airconditioning

De satelliet- of kanaal airconditioning wordt vaak toegepast waar de lucht over lange afstanden moet worden getransporteerd. Dit systeem voert geconditioneerde lucht aan via kanelen en roosters in het plafond en zuigt de lucht op eenzelfde manier weer af. De binnen-units kunnen volledig worden ingebouwd, waardoor vanuit de ruimtes niet zichtbaar zijn. Verder voorziet dit systeem de ruimte ook van voldoende aanvoer van verse zuurstof en wordt de lucht gereinigd van onder andere stof, pollen en schimmels

Vaak toegepast: kantoor, winkel, sportcentrum, hotel

VRF Airconditioning

Met een VRF-systeem kunnen complete gebouwen, bestaande uit meerdere ruimtes, worden gekoeld en verwarmt. VRF staat voor Variable Refrigerant Flow, wat inhoudt dat de hoeveelheid koudemiddel en daarmee de capaciteit binnen het systeem kan variëren. Afhankelijk van de systeemkeuze, kunt u gelijktijdig en afzonderlijk van elkaar koelen en verwarmen.

Vaak toegepast: kantoor, hotel, industrie
Een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van een airco?
  • Ontvang vrijblijvend een offerte op maat
  • Kwalitatief hoogstaande apparatuur en materialen
  • Korte wachttijden, snel geplaatst
BRISK Climate heeft voor elk type ruimte een geschikte airco.
Brisk Climate
Polanerbaan 13J
3447 GN Woerden
Copyright Brisk Climate - Alle rechten voorbehouden